Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU

Drugi prostori

V letu 2013 je bila obnovljena avla Doma, kjer je recepcija/kavarna. V pritličju sta tudi velika in mala domska jedilnica. V mali jedilnici postrežemo malice in kosila tudi zunanjim gostom, velika jedilnica pa je po potrebi tudi prostor za razne skupne prireditve.

Na domski klavir v kavarni občasno zaigra kdo od stanovalcev ali obiskovalcev, družbo nam delata tudi dva domska ptička, vrste agapornis.

V vsakem nadstropju Doma biva do 25 stanovalcev. Vsako nadstropje ima svojo veliko in malo skupno kopalnico ter dva dnevna prostora, kjer stanovalci lahko skupaj obedujejo, tu so organizirane različne nadstropne aktivnosti, prav tako stanovalci tu skupaj preživljajo svoj prosti čas, v družbi sostanovalcev ali obiskovalcev.

Za stanovalce sta urejena tudi prostora za delovno terapijo in fizioterapijo.

V Domu deluje knjižnica, ki je odprta vsak torek od 11:00 do 12:00 ure.

V kletnih prostorih se nahaja urejen klubski prostor, namenjen različnim aktivnostim za stanovalce, zaposlene ali zunanje obiskovalce (po predhodnem dogovoru).

V Domu delujeta tudi frizer in pediker.

Galerija

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota POLJANE
Ulica Janeza Pavla II/4, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 100, F: 01 23 47 145
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 504

Pišite nam