Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
25. jan 2021

STANJE IN POČUTJE TER SPROŠČANJE UKREPOV V ENOTI POLJANE

Spoštovani,

z veseljem ugotavljamo, da med stanovalci v enoti Poljane ne beležimo COVID-19 obolenj.

Velika večina stanovalcev, ki okužbe z virusom SARS-CoV-2 še ni prebolela, je prejšnji teden prejela drugi odmerek cepiva, zato smo danes stanovalce po vseh nadstropjih obvestili:

Situacija v enoti Poljane, kar zadeva stanje z okužbami ter prebolelost in precepljenost, je trenutno zelo dobra, zato z veseljem sporočamo, da se stanovalcem omogoči prost izhod iz Doma. Še vedno močno odsvetujemo, da hodite v trgovine in druge zaprte prostore, če to res ni nujno, izhode izkoristite za varne sprehode.

Ker vseeno želimo biti previdni, upoštevati ukrepe, da se vas preveč na enkrat ne zadržuje v istem prostoru ter predvsem v dvigalih, boste še vedno prejemali obroke v vaših sobah, prav tako do nadaljnjega še ni organiziranih večjih skupinskih aktivnosti.

Vstopanje obiskovalcev (svojci ter drugi nujni obiski) je še vedno omejeno, nadzorovano in poteka po do sedaj sprejetih pravilih in usmeritvah, ki jih najdete tukaj.

Priporočamo, da v primeru uporabe dvigal NOSITE ZAŠČITO ČEZ NOS IN USTA in tudi sicer OHRANJATE USTREZNO MEDSEBOJNO RAZDALJO in upoštevate ostale ukrepe za preprečevanje okužb.

OB IZHODIH OBVEZNO UPOŠTEVAJTE VSA PRAVILA STROKE IN ZAKONODAJALCA, KI VELJAJO ZA VSE DRŽAVLJANE!

Le s sodelovanjem ter upoštevanjem zaščitnih ukrepov, bomo ostali zdravi.

Hvala za razumevanje.

Vodstvo Doma

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota POLJANE
Ulica Janeza Pavla II/4, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 100, F: 01 23 47 145
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 504

Pišite nam