Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
12. nov 2020

STANJE IN POČUTJE V ENOTI POLJANE

SPOŠTOVANI,

z veseljem sporočamo, da sta naši siva in rdeča cona prazni, trenutna situacija v Domu je torej zelo dobra, a previdnost ostaja, saj v lokalnem okolju in na območju celotne države še vedno obstaja nevarnost prenosa okužb.

Primeri okužb (do sedaj 4, dva sta že nazaj v proces dela) med zaposlenimi se niso prenesli med stanovalce, ostali požrtvovalno opravljajo svoje delo, za kar jim gre iskrena hvala v teh težkih, nesigurnih časih!

Stanovalci se sicer dobro počutijo, prejemajo obroke v svojih sobah, kjer se tudi večinoma zadržujejo.

PREPOVED VSTOPOV OBISKOVALCEV V DOM IN IZHODOV STANOVALCEV OSTAJA.

V primeru poslabšanja stanja oz. kakršnekoli stiske pri stanovalcih bomo kontaktirali svojce/skrbnike in omogočili nadzorovan obisk.

Stanovalcem, ki niso v rdeči coni, omogočamo stike preko video-klicev. Zainteresirani prosim pokličite

v času od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.30 uro na 031 758 504.

Iskreno se zahvaljujemo Lions klubu Ljubljana Barje za donacijo dveh tablic, ki omogočate še boljše on-line kontakte v teh časih. prevzem doniranih tablic

Stanovalcem lahko do vrat Doma dostavite RESNIČNO ZGOLJ NUJNE STVARI (čiste, razkužene), najboljše v času med 9. in 11. uro in jim bomo stvari predali.

Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje. Vodstvo Doma

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota POLJANE
Ulica Janeza Pavla II/4, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 100, F: 01 23 47 145
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 504

Novice in obvestila

Pišite nam