Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
24. dec 2020

Obvestilo o vzpostavitvi obiskov v enoti ROZA KOCKA

Spoštovani svojci stanovalcev,

V enoti Roza kocka smo pričeli z delnim sproščanjem obiskov naših stanovalcev.

Obiski bodo potekali ob upoštevanju strokovnih priporočil in navodil, vsak dan v tednu med 9:00 in 11:30 uro in popoldan med 13:00 in 16:00 uro, ob predhodni najavi po telefonski številki: - Recepcija: 01 244 22 00 - DMS - vodja tima: 01 244 22 66

Obiski bodo omejeni na eno zdravo osebo v trajanju največ 1 uro.

Ob vstopu v poslovne prostore zavoda se izvaja merjenje temperature, obvezna je uporaba zaščitne maske za obraz, dosledno razkuževanje rok in fizična distanca. Obiskovalci izpolnijo izjavo o zdravstvenem stanju. Vljudno vas pozivamo, da se v primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, težko dihanje, izcedek iz nosu, bolečine v mišicah in sklepih, bolečine v žrelu) ali drugih znakov, sumljivih za okužbo z virusom (SARS-CoV-2), obiskov ne udeležite ter nas o tem obvestite.

Zaposleni pospremi obiskovalca na kraj obiska. Obiskovalci se s stanovalci ne rokujejo, ne objemajo ali dotikajo obraza. V primeru, da stanovalec ne more zapustiti svoje sobe, obiski izjemoma potekajo v sobi. V tem primeru se obiskovalcu zagotovi dodatna osebna varovalna oprema.

Povabilo svojcem, sosedom in prijateljem naših stanovalcev: napišite jim pismo, strnite lepe misli in želje, aktualno dogajanje v vaši družini ali bližnji okolici, pošljite jim fotografije. Stanovalci so namreč generacija, ki so si pošiljali pisma ter jih z navdušenjem pričakovali in brali. Verjamemo, da se bo pisma vsak stanovalec izredno razveselil.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se že veselimo snidenja z vami.

Vodstvo Doma

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota ROZA KOCKA
Regentova cesta 1, 100 Ljubljana
T: 01 244 22 00
Nočna dežurna služba:
M: 051 558 116

Pišite nam