Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU

Drugi prostori

V letu 2013 je bila obnovljena avla Doma, kjer je recepcija/kavarna. V pritličju sta tudi velika in mala domska jedilnica. V mali jedilnici postrežemo malice in kosila tudi zunanjim gostom, obe jedilnica pa sta po potrebi tudi prostor za razne skupne prireditve.

Na domski klavir v kavarni občasno zaigra kdo od stanovalcev ali obiskovalcev, mlajši obiskovalci pa si z veseljem ogledajo akvarij z ribicami, posebna zanimivost pa je naša ara Jogi, ki je v Domu že od leta 1996.

V vsakem nadstropju Doma biva do 16 stanovalcev. Vsako nadstropje ima svojo veliko skupno kopalnico ter dnevni prostor, kjer stanovalci lahko skupaj obedujejo, tu so organizirane različne nadstropne aktivnosti, prav tako stanovalci tu skupaj preživljajo svoj prosti čas, v družbi sostanovalcev ali obiskovalcev.

Za stanovalce sta urejena tudi prostora za delovno terapijo in fizioterapijo.

V Domu deluje knjižnica, ki je odprta vsako sredo od 13:30 do 15:00 ure.

V kletnih prostorih sta kapelica in urejen klubski prostor, namenjen različnim aktivnostim za stanovalce, zaposlene ali zunanje obiskovalce (po predhodnem dogovoru).

V Domu delujeta tudi frizer in pediker.

Galerija

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota TABOR
Tabor 10, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 300, F: 01 23 47 345
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 505

Pišite nam