Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
31. dec 2020

SREČNO 2021

Spoštovani,

leto 2020 se izteka, veseli smo, da med stanovalci vseh treh enot v tem trenutku ni okužbe z virusom COVID-19, štirje zaposleni pa so še v domači oskrbi.

Naša srčna misel gre najprej vsem svojcem, katerih stanovalci so se od nas žal poslovili, a življenje gre dalje in kljub vsemu z optimizmom zremo v prihodnost.

Pričelo se je cepljenje, tako pri stanovalcih kot zaposlenih, kar nam daje upanje, da morda pa vendarle bo leto, ki prihaja, bolj prijazno, predvsem v smislu več možnosti za obiske, stike, druženja.

Hvala vsem svojcem, ki nam ves čas zaupate, da se strokovno in srčno trudimo v skrbi za naše stanovalce ter vidite in verjamete, da nam je resnično mar.

Hvala moji celotni ekipi vseh treh enot. V težkih trenutkih so še enkrat pokazali, kako izjemni so!

V upanju, da bomo čim manj v stikih preko tovrstnih novic ter čim več osebno, vam v imenu sodelavcev ter svojem imenu voščim srečno in zdravo leto 2021!

Jera Grobelnik, v. d. direktorice

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota TABOR
Tabor 10, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 300, F: 01 23 47 345
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 505

Pišite nam