Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
19. feb 2021

STANJE IN POČUTJE TER SPROŠČANJE UKREPOV V ENOTI TABOR

Spoštovani,

hvala vsem stanovalcem, zaposlenim in obiskovalcem, ki z upoštevanjem ukrepov za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2 pomembno doprimoremo k dejstvu, da tudi v tem trenutku med stanovalci in zaposlenimi v enoti Tabor ne beležimo COVID-19 obolenj.

Situacija v enoti Tabor, kar zadeva stanje z okužbami ter prebolelost in precepljenost, je trenutno zelo dobra, zato poleg tega, da imajo stanovalci prost izhod iz Doma ter da telesna vadba za stanovalce že poteka, sporočamo, da od včeraj stanovalci ponovno prejemajo obroke v domski jedilnici.

Vsi skupaj se veselimo, da se morda le bliža čas, ko bo življenje v Domu ponovno lahko bolj sproščeno, a vendar ostajamo previdni in skrbni. Iz tega razloga še vedno močno odsvetujemo, da stanovalci hodiijo v trgovine in druge zaprte prostore, če to res ni nujno, izhode naj izkoristijo za varne sprehode, da si povrnejo telesno moč.

Vstopanje obiskovalcev (svojci ter drugi nujni obiski) je še vedno omejeno, nadzorovano in poteka po do sedaj sprejetih pravilih in usmeritvah, ki jih najdete tukaj.

Tudi stanovalcem še vedno priporočamo, da v primeru uporabe dvigal NOSITE ZAŠČITO ČEZ NOS IN USTA in tudi sicer OHRANJATE USTREZNO MEDSEBOJNO RAZDALJO in upoštevate ostale ukrepe za preprečevanje okužb.

OB IZHODIH STANOVALCI OBVEZNO UPOŠTEVAJTE VSA PRAVILA STROKE IN ZAKONODAJALCA, KI VELJAJO ZA VSE DRŽAVLJANE!

Le s sodelovanjem ter upoštevanjem zaščitnih ukrepov, bomo ostali zdravi.

Hvala za razumevanje.

Vodstvo Doma

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota TABOR
Tabor 10, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 300, F: 01 23 47 345
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 505

Pišite nam