Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU
06. jan 2021

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

Spoštovani,

žal sporočamo, da med stanovalci v enoti Tabor beležimo eno novo okužbo z virusom COVID-19. Izvidi PCR testov vseh stanovalcev in zaposlenih, ki so ali ki bi lahko bili v stiku z gospo, so negativni, kar je spodbudna novica. Gospa je za potrebe izolacije premeščena v bolnišnico.

Med zaposlenimi prav tako žal beležimo eno novo okužbo, skupaj jih je v domači oskrbi trenutno 5.

Sicer veliko upanje polagamo v cepivo, zato bodo do prejetega drugega odmerka obiski še vedno omejeni in nadzorovani, po dosedanjem načinu in pravilih, ki jih najdete tukaj.

Na vse obiskovalce ponovno apeliramo, da se res držijo navodil za preprečevanje širjenja okužb, predvsem pravilno stalno nošenje ustrezne zaščitne maske, ki jo prejmete lahko na recepciji in ohranjanje ustrezne razdalje.

V kolikor vam receptor ob obisku ponudi dodatno zaščitno opremo, ste jo obiskovalci dolžni sprejeti ter nositi ves čas obiska. V nasprotnem primeru vam obiska žal ne bomo omogočili.

Sicer smo vsi zaposleni enkrat tedensko testirani s t. i. hitrimi testi. Pri stanovalcih se v primerih, ko je to potrebno, še vedno uporablja t. i. PCR teste.

Hvala vsem za zaupanje, da so ukrepi, ki jih sprejemamo še nekaj časa nujni in sprejeti z namenom zaščite vseh, ki bivajo ali ki delamo v Domu.

vodstvo Doma

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota TABOR
Tabor 10, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 300, F: 01 23 47 345
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 505

Pišite nam