Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU

Okolica

V letu 2011 je Mestna občina Ljubljana v sodelovanju z društvom Prostorož pričela s projektom »Oživitev parka Tabor«. V okviru tega projekta je iz parka umaknjen mirujoči promet, vzpostavljena je t.i. »peš cona«, popravljena je razsvetljava, postavljene so nove klopi, obnovljeno je otroško igrišče, prav tako pa se vsako leto od pomladi do jeseni v parku odvijajo številni dogodki, ki v park privabijo številne obiskovalce. Pri sestavi programa sodelujemo okoliške institucije, organizacije in društva ter na ta način vzdržujemo in vzpodbujamo dobre medsosedske in medgeneracijske odnose.

Sicer so v neposredni okolici Doma hotel, Univerzitetni klinični center, trgovina, pošta, banka in deset minut hoda stran glavna železniška in avtobusna postaja. Prav tako ste v desetih minutah v samem centru mesta Ljubljane, čez dodatnih deset pa na Ljubljanskem gradu ali v mestnem parku Tivoli.

Galerija

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Tabor-Poljane
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota TABOR
Tabor 10, 1000 Ljubljana
T: 01 23 47 300, F: 01 23 47 345
Nočna dežurna služba:
M: 031 758 505

Pišite nam