Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

HVALEŽNI, KER VIRUS OSTAJA ZUNAJ

10.Apr 2020

SPOŠTOVANI SVOJCI IN SKRBNIKI,

S hvaležnostjo in veseljem vas obveščamo, da do tega trenutka (10.4.2020, 11:00) ne med stanovalci niti med zaposlenimi v Domu nimamo okužbe z virusom COVID – 19.

Nadaljujemo z video klici, ki so zelo dobro sprejeti. V kolikor sodelavci zaznajo, da video klic stanovalca bolj zmede, kot ga razveseli, bojo z vami v kontaktu zgolj preko telefona (se boste dogovorili).

Pred nami so prazniki in vsi naši stanovalci bodo s strani naše kuhinje deležni okusa praznikov, kot je to v navadi vsako leto.

Zahvaljujemo se vsem vam, ki razumete naše morda na prvi pogled rigorozne ukrepe. Resnično se jih držimo v želji, da ostanemo vsi zdravi. Samo z vašim sodelovanjem pa bojo ukrepi tudi učinkoviti.

Še naprej vas prosimo, da nam zaupate, da se stanovalci dobro počutijo ter da za njih ustrezno skrbimo vsi zaposleni, skupaj z domskim zdravnikom. Spremljamo tudi njihovo stanje, kako se soočajo z izoliranostjo od vas. V primeru kakršnekoli stiske, pri kateri bo potrebna vaša pomoč, vas bomo kontaktirali in zadevo skupaj z vami ustrezno uredili.

Zahvaljujemo se tudi vsem, ki korektno NE IZKORIŠČATE poštne paketne službe IN NE POŠILJATE nenujnih stvari, ki jih stanovalci sicer res morda pogrešajo, a brez njih niso zdravstveno ogroženi. Nujna zdravila, osnovne higienske potrebščine, baterije za slušne aparate … smo v Domu nabavili in stanovalci niso brez. Vsaka prispela pošiljka namreč predstavlja dodatno delo, da se ognemo možnosti prinosa okužbe v Dom. Ne pozabite, na Taboru je 296 stanovalcev, na Poljanah 137, pa preračunajte, koliko je to paketov in pošiljk.

V primeru potrebe, pri kateri bo potrebna vaša pomoč, vas bomo MI kontaktirali in boste stvari lahko po predhodnem dogovoru dostavili.

Resnično se trudimo zmanjšati poti, ki lahko v Dom prinesejo okužbo, zato vas prosimo, da ste bolj realni pri tem, kaj je v tem trenutku za stanovalca res nujno:

ZAVEDAJMO SE, DA JE V OKOLJU VIRUS, ki OGROŽA NAŠA ŽIVLJENJA, PREDVSEM ŽIVLJENJA STAREJŠIH IN BOLNIH!

V upanju, da naslednje obvestilo objavimo šele naslednji petek (vsakršno prejšnje obvestilo, bi namreč pomenilo slabe novice, vezano na COVID-19) vam kljub trenutni situaciji želimo lepe in mirne praznike.

Hvala, ker skupaj skrbimo za zdravje vseh nas!

Jera Grobelnik z enkratnimi sodelavci