Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

SPOŠTOVANI SVOJCI IN SKRBNIKI

27.Mar 2020

SPOŠTOVANI SVOJCI IN SKRBNIKI,

Želimo vas obvestiti, da do tega trenutka (27.3.2020 15:30) ne med stanovalci niti med zaposlenimi v Domu nimamo okužbe z virusom COVID – 19.

Zaposleni si resnično prizadevamo, da bi tako stanje ohranjali, najraje tudi ohranili, pri tem pa potrebujemo tudi vašo pomoč, saj razočarani ugotavljamo, da se nekateri poslužujete vsem možnih trikov (preko ograje, preko balkonov …) ter preko pritiskov na zaposlene, naj oni kaj prinesejo od zunaj in podobno 🙁 .

Zaupajte nam, da se stanovalci dobro počutijo ter da za njih ustrezno skrbimo vsi zaposleni, skupaj z domskim zdravnikom. Spremljamo tudi njihovo stanje, kako se soočajo z izoliranostjo od vas. V primeru kakršnekoli stiske, pri katerih bo potrebna vaša pomoč, vas bomo kontaktirali in zadevo skupaj z vami ustrezno uredili.

V medijih lahko spremljate, da se virus lahko prenaša tudi preko predmetov, zato vas ponovno prosimo:

NE DOSTAVLJATE IN NE POŠILJATE PO POŠTI NIČESAR,

ker so stanovalci ustrezno preskrbljeni. V primeru potrebe, pri katerih bo potrebna vaša pomoč, vas bomo MI kontaktirali in boste stvari lahko dostavili.

Resnično se trudimo zmanjšati poti, ki lahko v Dom prinesejo okužbo, zato vas prosimo da ste bolj realni pri tem, kaj je v tem trenutku za stanovalca res nujno:

ZAVEDAJMO SE, DA JE V OKOLJU VIRUS, ki OGROŽA NAŠA ŽIVLJENJA, PREDVSEM ŽIVLJENJA STAREJŠIH IN BOLNIH!

Zaupajte nam, da boste v nujnih primerih res pravočasno obveščeni.

Hvala, ker skupaj skrbimo za zdravje vseh nas!

Jera Grobelnik s sodelavci