Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

24.Nov 2020

Spoštovani,

včeraj smo ponovno testirali vse stanovalce v enoti Tabor.

Sporočamo, da imamo v tem trenutku 42 stanovalcev s potrjeno okužbo v domski rdeči coni, štiri osebe so v bolnišnici.

Med zaposlenimi beležimo 10 okužb, vsi so v domači oskrbi.

Danes se je naši ekipi pridružilo 5 študentov medicine in zdravstvene nege za pomoč pri delu v rdeči coni.

Še vedno smo stalnem stiku z epidemiologi in koordinatorji, vzpostavljamo ustrezne cone z namenom uspešne zajezitve virusa, zato je občasno žal potreba hitra premestitev stanovalca v kako drugo sobo, v urgentnem primeru tudi v našo enoto Poljane, kjer virusa trenutno ni. Vse svojce/skrbnike bomo o tem obvestili, prosimo vas za razumevanje in podporo, da je v tem trenutku to res nujno.

Nekaj začetnih težav kar zadeva prehrano smo odpravili.

Ostali stanovalci se sicer dobro počutijo, zadržujejo se v svojih sobah, zdravnik in naša ekipa poskrbijo za vse. Kuhinja poskrbi tudi za kak priboljšek.

PREPOVED VSTOPOV OBISKOVALCEV IN IZSTOPOV STANOVALCEV OSTAJA.

Zavedamo se, da je za svojce in skrbnike težko spremljati situacijo “na daljavo”, a resnično prosimo za zaupanje, da vas bomo ob vski spremembi oz. v primeru poslabšanja stanja oz. kakršnekoli stiske pri stanovalcih, kontaktirali in omogočili nadzorovan obisk.

V Dom je PREPOVEDANO PRINAŠANJE KAKRŠNIHKOLI NENUJNIH STVARI STANOVALCEM. Za nujne zadeve (zdravila ipd.) pokličite odgovorne sestre na telefonsko številko 01/2347 318.

Hvala za razumevanje in zaupanje, da bomo za stanovalce dobro poskrbeli ter da so ukrepi nujni, da virus čimbolj uspešno zajezimo.