Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

20.Nov 2020

Spoštovani,

včeraj smo opravili testiranje pri vseh stanovalcih in zaposlenih.

Žal sporočamo, da imamo v tem trenutku 32 stanovalcev s potrjeno okužbo v domski rdeči coni, dve osebi pa sta v bolnici.

Med zaposlenimi beležimo 15 okužb, vsi so v domači oskrbi.

Smo v stalnem stiku z epidemiologi in koordinatorji, vzpostavljamo ustrezne cone z namenom uspešne zajezitve virusa, zato je občasno žal potreba hitra premestitev stanovalca v kako drugo sobo, v urgentnem primeru tudi v našo enoto Poljane, kjer virusa trenutno ni. Vse svojce/skrbnike bomo o tem obvestili, prosimo vas za razumevanje in podporo, da je v tem trenutku to res nujno.

Stanovalci se sicer dobro počutijo, zadržujejo se v svojih sobah, zdravnik in naša ekipa poskrbijo za vse. Kuhinja poskrbi tudi za kak priboljšek.

PREPOVED VSTOPOV OBISKOVALCEV IN IZSTOPOV STANOVALCEV OSTAJA. V primeru poslabšanja stanja oz. kakršnekoli stiske pri stanovalcih, bomo kontaktirali svojce/skrbnike in omogočili nadzorovan obisk.

Za nekaj dni smo prenehali tudi z videoklici.

V Dom je PREPOVEDANO PRINAŠANJE KAKRŠNIHKOLI NENUJNIH STVARI STANOVALCEM. Za nujne zadeve (zdravila ipd.) pokličite odgovorne sestre na telefonsko številko 01/2347 318.

Hvala za razumevanje in zaupanje, da bomo za stanovalce dobro poskrbeli ter da so ukrepi nujni, da virus čimbolj uspešno zajezimo.