Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

12.Nov 2020

SPOŠTOVANI,

Sporočamo, da je situacija v enoti Tabor trenutno še vedno zelo dobra, a previdnost ostaja, saj v lokalnem okolju in na območju celotne države še vedno obstaja nevarnost prenosa okužb.

Primeri okužb med zaposlenimi (do sedaj 18 – večina v kuhinji, od tega jih je 5 že nazaj v procesu dela) se niso prenesli med stanovalce, ostali požrtvovalno opravljajo svoje delo, za kar jim gre iskrena hvala v teh težkih, nesigurnih časih!

Še vedno prosimo za razumevanje ob morebitnih spremembah jedilnikov, saj jih bomo po potrebi dnevno spreminjali glede na število prisotnih zaposlenih.

Stanovalci se sicer dobro počutijo, prejemajo obroke v svojih sobah, kjer se tudi večinoma zadržujejo.

PREPOVED VSTOPOV OBISKOVALCEV IN IZSTOPOV STANOVALCEV OSTAJA.

V primeru poslabšanja stanja oz. kakršnekoli stiske pri stanovalcih, bomo kontaktirali svojce/skrbnike in omogočili nadzorovan obisk.

Od ponedeljka do petka omogočamo tudi stike preko video-klicev, za kar se obrnite na delovno terapijo darko.barbic@duc.si ali anica.albreht@duc.si.

Iskreno se zahvaljujemo Lions klubu Ljubljana Barje za donacijo dveh tablic, ki omogočate še boljše on-line kontakte v teh časih. Prevzem doniranih tablic

Stanovalcem lahko do vrat Doma dostavite RESNIČNO ZGOLJ NUJNE STVARI (čiste, razkužene), najboljše v času med 9. in 11. uro in jim bomo stvari predali.

Stanovalcem omogočamo varne izhode v park. Na obiskovalce apeliramo, da IZHODI NISO NAMENJENI OBISKOM TER DRUŽENJU S SVOJCI IN OBISKOVALCI, ZATO SE NE ZADRŽUJETE NEPOSREDNO OB OGRAJI PARKA, VSEKAKOR PA NE STOPATE V STIK S STANOVALCI BREZ USTREZNE MASKE.

V primeru kršitev bomo primorani stanovalce usmeriti na sprehod na teraso Doma, saj jih nepravilno obnašanje obiskovalcev lahko ogroža.

Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje. Vodstvo Doma