Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

04.Nov 2020

SPOŠTOVANI STANOVALCI, SVOJCI, SKRBNIKI IN OSTALI OBISKOVALCI

Sporočamo, da je stanovalka (prva in do sedaj edina) z okužbo še vedno v rdeči coni v enoti Pojane. Dva zaposlena sta se že vrnila nazaj na delo. Imamo pa v tem trenutku 10 pozitivnih zaposlenih v kuhinji, ki niso bili v stiku s stanovalci in so v domači oskrbi.

Prosimo za razumevanje ob morebitnih spremembah jedilnikov, saj jih bomo po potrebi dnevno spreminjali glede na število prisotnih zaposlenih.

Stanovalci se sicer dobro počutijo, prejemajo obroke v svojih sobah, kjer se tudi večinoma zadržujejo.

PREPOVED VSTOPOV OBISKOVALCEV IN IZSTOPOV STANOVALCEV OSTAJA.

V primeru poslabšanja stanja oz. kakršnekoli stiske pri stanovalcih, bomo kontaktirali svojce/skrbnike in omogočili nadzorovan obisk.

Od ponedeljka do petka omogočamo tudi stike preko video-klicev, za kar se obrnite na delovno terapijo darko.barbic@duc.si ali anica.albreht@duc.si.

Iskreno se zahvaljujemo Lions klubu Ljubljana Barje za donacijo dveh tablic, ki omogočate še boljše on-line kontakte v teh časih. Prevzem doniranih tablic

Stanovalcem lahko do vrat Doma dostavite RESNIČNO ZGOLJ NUJNE STVARI (čiste, razkužene), najboljše v času med 11. in 16. uro in jim bomo stvari predali.

Stanovalcem omogočamo varne izhode v park. Na obiskovalce apeliramo, da SE NE ZADRŽUJETE NEPOSREDNO OB OGRAJI PARKA, VSEKAKOR PA NE STOPATE V STIK S STANOVALCI BREZ USTREZNE MASKE. V primeru vaših kršitev bomo primorani stanovalce usmeriti na sprehod na teraso Doma, saj jih nepravilno obnašanje obiskovalcev lahko ogroža.

Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje. Vodstvo Doma