Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

13.Jan 2021

Spoštovani,

žal sporočamo, da med stanovalci v enoti Tabor v tem trenutku beležimo štiri okužbe z virusom COVID-19. Vse okužbe so v hiši A. Dve stanovalki sta za potrebe izolacije v bolnišnici, ostala dva stanovalca sta v domski rdeči coni.

Zaradi pojava omenjenih okužb smo dodatno testirali tudi vse zaposlene, ki delajo v hiši A in med njimi ne beležimo novih okužb. V domači oskrbi že od prej ostajajo še trije zaposleni.

Sicer veliko upanje polagamo v cepivo, zato bodo do prejetega drugega odmerka obiski še vedno omejeni in nadzorovani, po dosedanjem načinu in pravilih, ki jih najdete tukaj.

Skladno z usmeritvami stroke, v kolikšnem času naj bi cepivo prijelo, in glede na takratno situacijo v enoti Tabor, bomo pričeli s sproščanjem ukrepov, o čemer vas bomo sproti obveščali.

Na vse obiskovalce ponovno apeliramo, da se res držijo navodil za preprečevanje širjenja okužb, predvsem PRAVILNO STALNO NOŠENJE USTREZNE OBRAZNE MASKE, ki jo prejmete lahko na recepciji in IN OHRANJANJE USTREZNE RAZDALJE.

V kolikor vam receptor ob obisku ponudi dodatno zaščitno opremo, ste jo obiskovalci dolžni sprejeti ter NOSITI VES ČAS OBISKA. V nasprotnem primeru vam obiska žal ne bomo omogočili.

Še naprej smo vsi zaposleni enkrat tedensko testirani s t. i. hitrimi testi. Pri stanovalcih se v primerih, ko je to potrebno, še vedno uporablja t. i. PCR teste.

Hvala vsem za zaupanje, da so ukrepi, ki jih sprejemamo še nekaj časa nujni in sprejeti z namenom zaščite vseh, ki bivajo ali ki delamo v Domu ter tudi vas, obiskovalcev.

vodstvo Doma