Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

STANJE IN POČUTJE V ENOTI TABOR

19.Jan 2021

Spoštovani,

sporočamo, da je po včerajšnjem testiranju med stanovalci v enoti Tabor v tem trenutku pet stanovalcev s COVID-19 boleznijo. Vse okužbe so v hiši A. Ena stanovalka je še v bolnišnici, ostali štirje stanovalci so v domski rdeči coni.

Med zaposlenimi ne beležimo novih okužb. Nihče od zaposlenih ni odsoten zaradi COVID-19 bolezni.

Danes je prispelo cepivo za drugi odmerek stanovalcev, ki so se cepili 27.12.2020. Po zadnjih navodilih stroke je potrebnih sedem dni, da cepivo “prime”, zato dosedanji ukrepi ostajajo, obiski bodo še vedno omejeni in nadzorovani, po dosedanjem načinu in pravilih, ki jih najdete tukaj.

Skladno z usmeritvami stroke ter situacijo v enoti Tabor, bomo po prejetih drugih odmerkih cepiv pričeli s sproščanjem ukrepov, o čemer vas bomo sproti obveščali.

Na vse obiskovalce ponovno apeliramo, da se res držijo navodil za preprečevanje širjenja okužb, predvsem PRAVILNO STALNO NOŠENJE USTREZNE OBRAZNE MASKE, ki jo prejmete lahko na recepciji in OHRANJANJE USTREZNE RAZDALJE.

V kolikor vam receptor ob obisku ponudi dodatno zaščitno opremo, ste jo obiskovalci dolžni sprejeti ter NOSITI VES ČAS OBISKA. V nasprotnem primeru vam obiska žal ne bomo omogočili.

Še naprej smo vsi zaposleni enkrat tedensko testirani s t. i. hitrimi testi. Pri stanovalcih se v primerih, ko je to potrebno, še vedno uporablja t. i. PCR teste.

Hvala vsem za zaupanje, da so ukrepi, ki jih sprejemamo še nekaj časa nujni in sprejeti z namenom zaščite vseh, ki bivajo ali ki delamo v Domu ter tudi vas, obiskovalcev.

vodstvo Doma