Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

OBVESTILO STANOVALCEM IN SVOJCEM

06.Jul 2020

Spoštovani,

obiske stanovalcev bomo še naprej omogočali vendar z določenimi omejitvami in ob strogem upoštevanju vseh higienskih ukrepov in upoštevanju navodil zaposlenih.

V Domu se zavedamo, da se z obiski stanovalcev povečuje možnost vnosa virusa v Dom, zato se bo večina obiskov izvajala na prostem v domskem parku. Obiski znotraj Doma bodo omogočeni samo nepokretnim oz. težko pokretnim stanovalcem.

Od 7.7.2020 dalje bodo obiski omogočeni vse dni v tednu v času od 9:30 do 12:00 ure in od 14:30 do 17:00 ure, največ 1x tedensko/ stanovalca.

Obiski so omejeni na največ 45 minut, pride lahko samo ena odrasla zdrava oseba.

Vsi obiski morajo biti napovedani, dogovorjeni med obiskovalcem, stanovalcem in Domom.

Za obiske je potrebna predhodna najava med 8:00 in 12:00 uro na tel. 01 2347 304 ali elektronski naslov: v enoti Tabor na: maja.misja@duc.si v enoti Poljane na: jozica.stipic@duc.si .

Vsak obiskovalec mora imeti ob prihodu na obisk svojo kirurško masko (ne iz blaga) ter izpolnjen in podpisan vprašalnik svojega zdravstvenega in epidemiološkega stanja (vprašalnik lahko natisnete TUKAJ ali prevzamete na recepciji).

V kolikor se zaradi aktualne epidemiološke situacije omeji/prepove obiske, bodo ob upoštevanju vseh pravil preventive prenosa okužbe in uporabi ustrezne OVO glede na epidemiološko situacijo pri stanovalcu, dopustne izjeme v primerih umirajoče osebe in kadar se pojavijo stanja, na katere bi prisotnost svojcev ugodno vplivala.

Stanovalcem se še vedno omogoča prost izhod iz Doma vendar samo v bližnjo okolico Doma (domski park).

Prosimo in apeliramo na vse udeležene, da se držijo pravil in navodil zaposlenih, kajti v nasprotnem bomo prisiljeni zapreti Dom.

vodstvo Doma