Na spletnih straneh Dom upokojencev Center, Ljubljana uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. - podrobnosti | več o piškotkih - VEČ | V REDU

Piškotki

Naše spletišče uporablja piškotke. Več informacij o piškotkih, o tem, kako jih uporabljamo in kako se nadzorujejo, najdete v nadaljevanju. Če uporabljate to spletišče, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom.

Kaj so piškotki?

"Piškotki" (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena, gesla - zbira različne, tudi osebne podatke o uporabniku.

Namen uporabe piškotkov

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Vrste piškotkov

Naše spletišče lahko omogoča, da se prek storitev, oglaševanih na njem, namestijo piškotki tretjih oseb. Nad temi piškotki nimamo nadzora. Za več informacij o uporabi piškotkov s strani tretjih oseb obiščite spletišče zadevne tretje osebe.

Ta spletna stran poleg kratkoročnih poškotkov za vzpostavitev uporabniške seje, uporablja še piškotke za zbiranje statističnih podatkov preko servisa Google Analytics.

Kontaktni podatki

Dom upokojencev Center, Ljubljana
Tabor 10, 1000 Ljubljana
E-pošta: dom.center@duc.si
Enota ROZA KOCKA
Regentova cesta 1, 100 Ljubljana
T: 01 244 22 00
Nočna dežurna služba:
M: 051 658 116

Novice in obvestila

16. jun 2021
OBVESTILO (16.6.2021)

Pišite nam