Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

Obvestila

Na pred dogodku Silvestrovega smo skupaj zaključili leto. Prisrčno smo pozdravili novo leto in delili nepozabne trenutke ob prijetnem druženju. Kot vsakič poprej, tudi tokrat ni manjkalo glasbe in obilo smeha. Za dobro voljo je poskrbel Dedek Mraz, ki je s svojimi šalami zarisal nasmeh na obraze vseh udeležencev. Za glasbo je poskrbel Darko Barbič, po nagovoru naše direktorice, gospe Zlate Marin, pa smo skupaj odštevali do “polnoči” in nazdravili s penino. Zaželeli smo si vse dobro, da bi se nam uresničile vse želje, pričakovanja in sanje, tudi tiste visoko nad oblaki.

V Roza kocka smo se stanovalci, svojci in zaposleni zbrali na božično-novoletnem prazničnem kosilu 20. decembra 2023 točno opoldne. Skupaj smo poskrbeli za domačnost, ki jo je še izboljšalo odlično praznično kosilo naših kuharic in kuharja ter tudi hitra postrežba osebja. Kosilo in ples je spremljala izbrana glasbena ter pevska spremljava Darka in Zlatke, presenetil nas je tudi obisk Božička z jelenčkom Rudolfom.

Zahvala gre vsem udeležencem praznovanja in zaposlenim, ki smo skupaj pričarali praznično vzdušje ter si voščili vse dobro v novem letu.