Nočna dežurna služba - 031 758 505

Dobrodošli

V naši družbi

SILVESTROVANJE 2024

Na pred dogodku Silvestrovega smo skupaj zaključili leto. Prisrčno smo pozdravili novo leto in delili nepozabne trenutke ob prijetnem druženju. Kot vsakič poprej, tudi tokrat ni manjkalo glasbe in obilo smeha. Za dobro voljo je poskrbel Dedek Mraz, ki je s svojimi šalami zarisal nasmeh na obraze vseh udeležencev. Za glasbo je poskrbel Darko Barbič, po nagovoru naše direktorice, gospe Zlate Marin, pa smo skupaj odštevali do “polnoči” in nazdravili s penino. Zaželeli smo si vse dobro, da bi se nam uresničile vse želje, pričakovanja in sanje, tudi tiste visoko nad oblaki.

Read More

Praznično kosilo Roza kocka

V Roza kocka smo se stanovalci, svojci in zaposleni zbrali na božično-novoletnem prazničnem kosilu 20. decembra 2023 točno opoldne. Skupaj smo poskrbeli za domačnost, ki jo je še izboljšalo odlično praznično kosilo naših kuharic in kuharja ter tudi hitra postrežba osebja. Kosilo in ples je spremljala izbrana glasbena ter pevska spremljava Darka in Zlatke, presenetil nas je tudi obisk Božička z jelenčkom Rudolfom.

Zahvala gre vsem udeležencem praznovanja in zaposlenim, ki smo skupaj pričarali praznično vzdušje ter si voščili vse dobro v novem letu.

Read More

Koledniki

V torek, 19. 12. 2023, so nas v Domu upokojencev Center Ljubljana, obiskali koledniki. 9 kolednikov je s svojimi glasovi ob zvoku harmonike našim stanovalcem polepšalo praznični december in marsikoga popeljalo tudi v njihovo mladost.

Koledniki so zaželeli vsem stanovalcem prijetne praznične dni in Srečno novo leto 2024!

Read More

Medgeneracijska delavnica izdelovanja darilnih škatlic.

Za izvedbo delavnice so poskrbeli študentke in študenti psihologije pod mentorstvom profesorja Jana Kovačiča.  Ob živahnem pogovoru so pod spretnimi prsti nastale pisane darilne škatlice, ki jih bodo stanovalci ob prihajajočih praznikih lahko podarili sorodnikom ali prijateljem.

Read More

ODEJICE ZA STANOVALCE

Stanovalce vseh treh enot Doma Upokojencev Center, Ljubljana so gospe iz Zavoda Rajhenburške zanke obdarile z odejicami, ki jih bodo grele ob prihajajočih hladnih dneh. Odejice sta predali gospe Nataša in Fani, ki sta povedali, da je lahko v eno odejico vloženega od 40 pa tudi do 100 ur dela.

Eno odejico so izdelali prav z motivi Roza kocke.

Hvala pridnim rokam iz Zavoda Rajhenburške zanke in vabilo, da jim lahko darujete volno za nova obdarovanja po vsej Sloveniji.

Read More

Piknik za zaposlene

Nič nas ne ustavi, tudi toča ne – mi zmoremo v vseh pogojih.

Read More